PIZZERIA RISTORANTE LA MAMMA BERKEL EN RODENRIJS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2599 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Ristorante La Mamma Berkel en Rodenrijs. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:46 Zou om 18.30 komen , was er om 18.00 Verder was het super
20 jun 2024 om 22:12 The food is very yummy. We like it specially my kids loves it! Soms de bezorgtijd is te laat.
18 jun 2024 om 14:28 Twee pizza shoarma besteld. Een persoon mag geen uien. Wat bleek pizza bedekt met ui. Staat niet bij de omschrijving op Thuisbezorgd.
16 jun 2024 om 19:18 Gewoon vanouds lekker en op de minuut op tijd bezorgd. Blijft voor mij de lekkerste pizza in de omgeving.
16 jun 2024 om 12:45 Meerdere keren moeten bellen om ons eten te ontvangen want de bezorger was al 45 ‘onderweg’ (we wonen op 2km afstand). 2 uur na bestelling ontvangen, was ook nog koud Gelukkig hadden ze na een tweede belletje een nieuwe gestuurd, wat wel warm was.
15 jun 2024 om 22:36 Prima pizza, maar door de bezorgtijd van 2u is het niet voor herhaling vatbaar. Ook een bijzonder onvriendelijke dame aan de lijn gehad toen ik ze belde waar de bestelling bleef. Zonde!
15 jun 2024 om 19:53 Wachten al TWEE UUR. Wij weten dat het lang kan duren maar dit slaat alles . Dan bel je op en dan wordt er drie keer gezegd dat het bezorgd is. WTF NIET BIJ ONS. Er was een storing. Oké kan, biedt excuses aan en verzin een plan.
14 jun 2024 om 20:58 Perfect op de bestelde tijd geleverd, was lekker en warm. Aanrader
9 jun 2024 om 19:22 Helaas zat de rucola er niet bij, terwijl ik er wel extra voor betaald had.
8 jun 2024 om 22:16 lekker pizza's maar een levertijd van 80min is echt belabberd. Pizzas waren niet gesneden.
6 jun 2024 om 22:18 Bezorgd op de exact aangegeven tijd! Om 17;00 en wilde het graag om 18:15 hebben. Eten kwam warm aan, vriendelijke bezorger en het eten was top! (Kleine sidenote: artisjok op de artisjok pizza was vrij grof gesneden. Flinke stukken). Verder top!
1 jun 2024 om 20:55 We hebben 2 uur gewacht op de pizza’s. Dat is erg jammer, zeker bij een kinderfeestje. Ook waren sommige pizza niet warm. Ze waren ook erg ongelijk gesneden. Smaak was prima. Jammer, de service en kwaliteit lijkt achteruit te gaan.